вівторок, 27 листопада 2018 р.

Допомагати – це бути людиною і відчувати себе важливою частиною цього світу. 

"Що об’єднує українців? Це не політичні погляди, не музичні уподобання і навіть не улюблені страви. Це – взаємодопомога. Світ не ділиться на тих, хто допомагає, і тих, кому допомагають, – кожна людина має чим поділитися..." - Марія Артеменко, керівник проекту #ЩедрийВівторок в Україні. 

💖💖💖💖💖Допомагати – це круто.😉😉

"Благодійність – це не тільки про гроші. Хтось може допомогти доброю справою, хтось ідеєю. Якщо об’єднати всі три способи, вийде потужний синергетичний ефект, здатний вирішити будь-які проблеми"-  Катерина Загорій.



#ЩедрийВівторок — всеукраїнський день добрих справ, який вперше пройде 27 листопада 2018 року. У 2018 році Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday. 
Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи.





Ми також долучилися до 
Всеукраїнського дня добрих справ!
   Починаючи з Щедрого вівторка ми - 9 -А, разом з учнями нашої школи,  відкриваємо Марафон добрих справ, який триватиме до Дня Святого Миколая. 
Щодня ми будемо творити добро без обмежень і кордонів 😊
Ми створили Карту добрих справ, яку будемо наповнювати своїми добрими вчинками.


А ви вже зробили добру справу?

БУТИ ДОБРИМ - ЦЕ МОДНО!!!






Немає коментарів:

Дописати коментар